Palvelut

Tervetuloa tutustumaan laajaan palveluvalikoimaamme! Meillä DahlBeautylla tarjoamme kaiken tarvittavan, jotta voit rentoutua ja tuntea olosi upeaksi. Tule käymään meillä ja anna meidän auttaa sinua, jotta meiltä lähdettyä tunnet olosi erityisen itsevarmaksi. Meidän rento ja ystävällinen ilmapiirimme takaa, että jokainen asiakas lähtee tyytyväisenä hymyssä suin.

Jalat

Jalkahoidot

Sisältää kylvetyksen, kynsien leikkuun, kynsien ohennuksen tarvittaessa sekä loppuvoiteen.

Sisältää kylvetyksen, kynsien leikkuun, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoidon, hieronnan ja lopputuotteen. Ei sisällä lakkausta. 

Sisältää kylvetyksen, kynsien leikkuun, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoidon, hieronnan, lopputuotteen ja varpaankynsien lakkauksen. Lakkapullon saa mukaan. 

Kasvohoito

Kasvohoidot

Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, naamion ja lopputuotteet. Tuotteet valitaan asiakkaan ihotyypin mukaan. 

Rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, naamion ja lopputuotteet. Suositellaan lisätehoksi timanttihiontaa 15€ 

Veitsetön kasvojen kohotus. Stimulaatiovirtaa hyödyntämällä aktivoidaan kasvojen lihaksia samalla virkistäen verenkiertoa. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, laitteella tehtävä kasvojen lifting-hoito, naamion ja lopputuotteet. Suositellaan sarjahoitona parhaiden tulosten saavuttamiseksi! 

Kirkastava ja elvyttävä ultraäänihoito virkistää verenkiertoa ja parantaa ihon kimmoisuutta. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, laitteella tehtävä ultraääni-imeytys, naamio ja lopputuotteet.  

 

Suositellaan sarjahoitona parhaiden tulosten saavuttamiseksi!

Rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Tehokas ihoa kirkastava, puhdistava ja uudistava hoito, joka kuorii iholta kuollutta ihosolukkoa. Sisältää alkupuhdistuksen, timanttihionnan, naamion ja lopputuotteet. 

Valitaan asiakkaan ihotyypin ja tarpeiden mukaan. 

Hieronta

Hieronnat

Hieronnassa käytetään hajusteetonta öljyä. 

Hieronnassa käytetään hajusteetonta öljyä. 

Sisältää myös alkupuhdistuksen ja hieronnan dekolteelle. 

Ripset

Ripsenpidennykset

K-16

Jokaiseen omaan ripseen kiinnitetään yksittäinen ripsikuitu. Jos olet uusi asiakas ja tulet toiselta tekijältä, varaathan lisäksi ripsenpidennysten poiston lisäpalveluista. En huolla muiden töitä. 

Jokaiseen ripseen kiinnitetään useampi ripsikuitu viuhkana. Jos olet uusi asiakas ja tulet toiselta tekijältä, varaathan lisäksi ripsenpidennysten poiston lisäpalveluista. En huolla muiden töitä. 

Valitsethan ajan uusiin ripsiin, jos huollosta on 5 viikkoa, yli 60% ripsistä on tippunut tai tulet toiselta tekijältä. Tullessasi toiselta tekijältä varaathan myös pidennysten poiston. 

Valitsethan ajan uusiin ripsiin, jos huollosta on 5 viikkoa, yli 60% ripsistä on tippunut tai tulet toiselta tekijältä. Tullessasi toiselta tekijältä varaathan myös pidennysten poiston. 

Huoltoväli max. 2 viikkoa. 

Huoltoväli max. 2 viikkoa. 

Kestolakkaus

Kynsipalvelut

K-16

Uudet lyhyet rakennekynnet geelitekniikalla muoteilla. Sisältää värin. Lisäpalveluista voit valita haluamasi koristelupaketin (0€, 5€ tai 10€). 

Uudet pitkät rakennekynnet geelitekniikalla muoteilla. Sisältää värin. Lisäpalveluista voit valita haluamasi koristelupaketin (0€, 5€ tai 10€). 

Luonnonkynsien vahvistus geelillä. HIntaan sisältyy myös väri. Lisäpalveluista voit valita haluamasi koristelupaketin (0€, 5€ tai 10€).  

Luonnonkynsien geelilakkaus ilman vahvistusta. Lisäpalveluista voit valita haluamasi koristelupaketin (0€, 5€ tai 10€). 

Valitsethan uuden kestolakkauksen ja poiston, mikäli tulet toiselta tekijältä. 

Valitsethan uuden geelivahvistuksen ja poiston, mikäli tulet toiselta tekijältä. 

Valitsethan uudet rakennekynnet, mikäli sinulla on 3 tai enemmän uusittavaa kynttä tai tulet toiselta tekijältä. Tullessasi toiselta tekijältä valitsethan myös työn poiston. 

Valitsethan uudet rakennekynnet, mikäli sinulla on 3 tai enemmän uusittavaa kynttä tai tulet toiselta tekijältä. Tullessasi toiselta tekijältä valitsethan myös työn poiston. 

Liimattavat kynnet kustomoituina juuri sinulle. Täydellinen ratkaisu, kun haluat kynnet vain loman ja juhlien ajaksi.

Mikroblading

Microblading on pigmentointien erikoistekniikka, jossa ihon pintakerrokseen eli epidermikseen tehdään pinnallisia “naarmuja” pienellä terällä. Microblading-tekniikassa pyritään imitoimaan ihmisen omia luonnonkarvoja. Microblading-tekniikalla saadaan luotua monenlaisia tuloksia, niin luonnollista kuin meikattuakin efektiä.

Vahvistus tehdään 1-3kk kuluessa ensimmäisestä käyntikerrasta.

Esteettiset hoidot

Esteettiset hoidot tarjoaa meidän esteettinen sairaanhoitaja Henna Lipponen. Mikäli tarvitset konsultaatiota hoidosta, soita hänelle numeroon 045 113 7966!

mm. huulet, suupielet, pienet juonteet

mm. huulet, suupielet, pienet juonteet

1 ml jaetaan kahteen, molemmille 0,5ml ja hoito tehdãän molemmille samana päivänä!
 
 Huulten muotoilu/täyttö, suupielien kohotus, pienien juonteiden täyttö 
Juvederm Ultra 3 tai Restylane Kysse 
2ml jaetaan kahteen, molemmille 1ml ja hoito tehdään molemmille samana päivänä! 
 
Huulten muotoilu/täyttö, suupielien kohotus, pienien juonteiden täyttö 
Juvederm Ultra 3 tai Restylane Kysse 

Sisältää Swarovskin timantin

Sisältää Swarovskin timantin.

Ihoa kiinteyttävä, virkistävä ja elvyttävä hoito. Hoidossa käytettävällä hyaluronihapolla voidaan parantaa ihon rakennetta ja syväkosteuttaa ihoa.

Varausehdot

Kaikki ajan muutokset (siirto, peruminen) tapahduttava vähintään 24h ennen sovittua aikaa.
 
Liian myöhäisestä peruutuksesta peritään 50% sovitun palvelun hinnasta.
 
Mikäli et saavu ajallesi etkä ole ilmoittanut siitä, peritään 100% sovitun palvelun hinnasta.
 
Mikäli asiakas ei ilmoita myöhästymisestä, aika peruuntuu 15minuutin kuluttua sovitusta aloitusajankohdasta, jonka jälkeen peruutusmaksu peritään peruuttamattoman ajan mukaisesti (100% sovitun palvelun hinnasta.)
 
Kaikki peruutusmaksut peritään laskulla, joka tulee viestillä tai sähköpostiin yhden päivän maksuajalla. Kaikki laskut ovat perintäkelpoisia.
 
Ajanvaraukseen laitettava etu- ja sukunimi sekä puhelinnumero tai sähköposti. 
 
Saavuthan ajalle vain terveenä.
Finnish